MenuSluiten

Heeft u vragen?

Betuwepas

Wilt u snel en veilig betalen bij Zorgcentra De Betuwe? Dat kan met de Betuwepas. Dit is een betaalpasje waarmee u op alle locaties kunt betalen. Zo hoeft u geen contant geld meer op zak te hebben.


Hoe werkt de Betuwepas?

U rekent af met de Betuwepas bij de kassa op een van de locaties van Zorgcentra De Betuwe. De medewerker slaat het door u gekozen product aan op de kassa, u legt de Betuwepas op de kaartlezer en ontvangt een kassabon.


Automatische incasso

Er staat geen tegoed op de Betuwepas. U hoeft ook geen pincode te gebruiken. U geeft een automatische incasso aan Zorgcentra De Betuwe. Dat betekent dat wij dat bedrag van uw bankrekening mogen halen.


Overzicht per maand

Eén keer per maand krijgt u een overzicht van al uw uitgaven. Hierop staan ook de vaste uitgaven die u normaliter bij ons heeft. Zo heeft u altijd inzicht in uw eigen uitgaven en in de afschrijvingen die gedaan worden.De pas aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de Betuwepas en wilt u deze aanvragen? Download dan de folder De Betuwepas en vul het aanvraagformulier en het machtigingsformulier dat hierin zitten in. Dit laatste vult u in om toestemming te geven tot automatische incasso. U kunt ook een exemplaar van deze folder afhalen op een van onze locaties.


Omdat wij op beide formulieren uw handtekening nodig hebben, kunt u dit formulier helaas niet digitaal invullen. U dient beide formulieren te printen en te ondertekenen. U kunt het ingevulde formulieren afgeven bij de dichtstbijzijnde locatie van Zorgcentra De Betuwe, of opsturen naar:


Zorgcentra De Betuwe

t.a.v. de financiële administratie

Postbus 2254100 AE Culemborg


U kunt de pas vervolgens ophalen bij de door u aangegeven locatie na 5 werkdagen. Meer weten? Bel het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!