MenuSluiten

Heeft u vragen?

Beweeggroepen

Wilt u fit blijven? In het hele Rivierengebied biedt Behandelcentra De Betuwe beweeggroepen. Kom langs en doe mee! Enkele voorbeelden:

Beweegtuin Kulenburg

Wilt u graag bewegen en heeft u daar hulp bij nodig? Maak gebruik van de beweegtuin bij Kulenburg. U kunt hier zelfstandig gebruik maken van de apparaten. Het gebruik van de beweegtuin is gratis. Meer informatie: Kulenburg in Culemborg.

Fitness voor ouderen

Bent u op leeftijd en wilt u soepel blijven? Doe mee aan de geriatrie-fitness in zorgcentrum Beatrix in Culemborg. U beweegt 45 minuten per week samen met zes andere mensen in de goed uitgeruste oefenzaal. De fitness wordt begeleid door een fysiotherapeut. De actuele kosten vindt u op onze tarievenlijst

Parkinson-beweeggroep

Elke week is er een beweeggroep voor mensen met de ziekte van Parkinson. Er worden oefeningen gedaan en er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. U beweegt 45 minuten in een groep van maximaal 6 mensen. De groep wordt begeleidt door twee fysiotherapeuten op onze locatie Beatrix.

Meer weten?

Onze beweeggroepen vinden plaats op diverse locaties. Wij zoeken graag in overleg met u een passende locatie. Behandelcentra De Betuwe is onderdeel van Zorgcentra De Betuwe. Bel daarom het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!