MenuSluiten

Heeft u vragen?

Diëtetiek

Wilt u gezond eten? Heeft u een ziekte of wordt uw smaak minder? Maak een afspraak met de diëtist van Behandelcentra De Betuwe. De diëtist denkt graag met u mee. 


Wat doet de diëtist?

De diëtist helpt u bij het samenstellen van een gezonde maaltijd. Uw persoonlijke voorkeuren staan daarbij centraal. De diëtist geeft advies als u last heeft van een aandoening zoals diabetes, osteoporose, ondervoeding, decubitus, COPD of een verminderde functie van de nieren. Ook met maag- en darmklachten, een te hoog cholesterolgehalte of allergieën kunt u bij de diëtist terecht.


Wordt de diëtist vergoed?

De eerste drie advies-uren van een diëtist worden vergoed vanuit de basisverzekering. Dit gaat meestal van uw eigen risico af. Wanneer dieetadvies vanuit de zogenaamde 'ketenzorg' wordt vergoed, gaan de advies-uren niet van uw eigen risico af. Dit kan het geval zijn wanneer u de diagnose diabetes type 2, COPD of CVRM heeft. Veel zorgverzekeraars vergoeden extra uren dieetadvies in aanvullende polissen. Een verwijzing van uw huisarts of specialist is wenselijk, maar ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht.


Hoe regel ik dit?

Behandelcentra De Betuwe is onderdeel van Zorgcentra De Betuwe. Bel daarom het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!