MenuSluiten

Heeft u vragen?

Dagbehandeling

Heeft u een of meerdere beperkingen waar u voor behandeld wordt? Bij Zorgcentra De Betuwe kunt u terecht voor dagbehandeling.


Wat houdt dit in?

U bent een of meer dagen per week welkom bij dagcentra op onze locaties Beatrix in Culemborg. U onderneemt in een groep of individueel alledaagse activiteiten zoals samen eten, een geheugentraining, potje kaarten.


Naast het reguliere dagprogramma krijgt u extra ondersteuning in de vorm van behandeling. Als u fysieke beperkingen heeft, krijgt u bijvoorbeeld training en individuele therapie, zoals fysiotherapie, ergotherapie of logopedie. Als u geheugenproblemen of stabiele psychiatrische problemen heeft, oefent u met intensieve begeleiding, verzorging en ondersteuning om zelfstandig te blijven wonen.


Ook kunt u bij ons terecht voor observatie om een diagnose te laten stellen. Dat doen we in samenwerking met de geheugenpoli en een specialist ouderengeneeskunde.


Wordt dit vergoed?

Dagbehandeling wordt vergoed als u hier een indicatie voor heeft. Dit gaat niet van uw eigen risico af. De indicatie, genaamd 'Behandeling groep', wordt verstrekt door het CIZ. U kunt de indicatie zelf aanvragen bij het CIZ. Ook onze klantenadviseurs kunnen u hierbij helpen.


Hoe regel ik dit?

Bel het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@stzdb.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!