MenuSluiten

Heeft u vragen?

Een fijne plek voor de laatste levensfase
Aandacht voor u en uw naaste
Zorg op maat

Appartement

Lukt het niet meer om zelfstandig te wonen en is het noodzakelijk om naar een zorgcentrum te verhuizen? Dan is een appartement wellicht iets voor u. In onze appartementen kunt u zelfstandig wonen in een zorgcentrum. Een appartement kan een uitkomst zijn als het lichamelijk minder goed met u gaat of als u meer veiligheid wilt. U kunt zoveel mogelijk zelfstandig wonen, met ondersteuning van ons. U kunt gebruik maken van de voorzieningen op de locatie, zoals een restaurant, kapper en personenalarmering.
Vertrouwd en gastvrij
Al onze locaties zijn vertrouwd, gastvrij en huiselijk. We zorgen dat de zorg en dienstverlening naadloos aansluit bij uw persoonlijke situatie. Ook uw partner, familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten en activiteiten op uw locatie.
Zorgleefplan

Als u bij ons komt wonen, maken we samen met u een zorgleefplan. Hierin staan de afspraken over zorg, behandeling en begeleiding. We kijken eerst wat u zelf kunt en wat uw familie en mantelzorgers kunnen doen. Hier sluiten wij op aan.

Samen met u

Als u in een appartement op een van onze locaties woont, staat er een team van zorgmedewerkers om u heen. Indien nodig krijgt u behandeling van behandelaren zoals een fysiotherapeut of ergotherapeut. Zij komen bij u langs of u bent welkom in de behandelruimte op de locatie. 

Hoe regel ik dit?

Bel het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis). U heeft hiervoor indicatie nodig van het CIZ. U betaalt hiervoor een eigen bijdrage.

Lichamelijke beperkingen of dementie

Als u ernstige lichamelijke beperkingen heeft, kunt u zorg en behandeling krijgen in een beschermde woonomgeving. U kunt kiezen uit een eigen appartement of een groepswoning met eigen woon/slaapkamer. Ook wanneer u dementie heeft, kan een kleinschalige groepswoning voor u fijn zijn. U houdt de regie over uw leven. Tegelijk is er 24 uur per dag zorg voor u. U kunt ook kiezen voor een eigen appartement met privacy en een eigen huishouden. Samen bekijken we wat het beste past bij uw woonwensen en uw zorgvraag.


Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!