MenuSluiten

Heeft u vragen?

Verplichte informatie


Als organisatie ben je verplicht om je te houden aan vereisten van bedrijven en organisaties waar je mee samenwerkt. Als zorgorganisatie helemaal. Met de beste bedoelingen: het gaat immers om mensen en hun kwaliteit van leven. Om bepaalde keurmerken te mogen dragen of te voldoen aan eisen van ons ministerie bijvoorbeeld, moet je bepaalde informatie op je website te publiceren. Niet dat we het nut van een meerjarenbeleid of jaarverslag niet inzien. Maar wij vragen ons wel vaak af bij dit soort verplichtingen, in hoeverre het publiceren op een website een kwalitatief goede ouderenzorg ondersteunt. Maar omdat we natuurlijk onze zaakjes wel netjes geregeld willen hebben, voldoen we toch aan deze verwachtingen. 

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Beloningsbeleid
Het beloningsbeleid van Zorgcentra De Betuwe is conform de Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Kraam- en Jeugdgezondheidszorg.
Fiscale gegevens

Stichting Zorggroep De Betuwe te Culemborg

IBAN: NL44 ABNA 0465 5422 47

BIC: ABNANL2A

Fiscaal nummer: 807351350

KVK Midden-Nederland: 110 43 745

ANBI nummer 807351350


Voor vragen omtrent crediteuren en debiteurenadministratie kunt u contact opnemen met de financiële administratie: (0344) 699 667 of (0344) 699 652. Mails over crediteuren kunt u sturen naar crediteuren@zorgcentradebetuwe.nl. Mails over debiteuren kunt u richten aan debiteuren@zorgcentradebetuwe.nl.
Jaarverslagen en jaarrekeningen

Zorgcentra De Betuwe is verplicht een jaarverslag te schrijven met feiten en cijfers. Wij vinden zo’n jaarverslag niet alleen saai, we vinden het ook geen recht doen aan alle inspanningen en het zorgzame werk wat dagelijks door onze medewerkers en vrijwilligers wordt geleverd. Wat belangrijk is, is tenslotte heel persoonlijk. En de resultaten van onze zorg en dienstverlening zijn geen optelsom. Bent u toch nieuwsgierig naar cijfers? Dan vindt u ze hier.

Meerjarenbeleidsplan

Download en bekijk ons meerjarenbeleidsplan

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!