MenuSluiten

Heeft u vragen?

Specialistische behandeling en therapie
Handige maaltijdservice

Mantelzorg-
ondersteuning

Personenalarmering

Woont u zelfstandig en wilt u in nood aan de bel kunnen trekken? Neem een abonnement op de personenalarmering van Zorgcentra De Betuwe. Met een simpel alarmknopje om uw hals of pols voelt u zich veilig in uw eigen huis.
Hoe werkt het?
Het systeem werkt heel eenvoudig. U draagt een halszender of polsband. Gebeurt er onverwacht iets, dan maakt u met één druk op de knop contact met een alarmcentrale. Zij zorgen ervoor dat er snel hulp is.
Wie komt te hulp?
Dat kan iemand zijn uit uw eigen netwerk of een professional van Zorgcentra De Betuwe, de huisarts of een ambulance. Bij een abonnement huurt u ook een sleutelkluis, zodat een of hulpverlener uw woning binnen kan wanneer u zelf niet in staat bent de deur te openen. Zorgcentra De Betuwe werkt met de Clavisio: een sleutelkluis met een politiekeurmerk.
Wat kost dit?

U betaalt per maand abonnementskosten. De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor apparatuur en kosten voor de beschikbaarheid van deskundig personeel. Daarnaast betaalt u huurkosten voor de sleutelkluis. De actuele prijzen vindt u in onze tarievenlijst.


Soms wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar. Daarnaast kunt u de kosten voor de alarmering opvoeren bij uw jaarlijkse belastingaangifte. Hebt u een minimaal inkomen, vraag dan de gemeente om een tegemoetkoming.

Hoe regel ik dit?

Bel het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis). Deze dienst is beschikbaar in de gemeenten Buren, Culemborg en Neder-Betuwe. Meer informatie vindt u ook in onze folder over personenalarmering.

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@stzdb.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!