MenuSluiten

Heeft u vragen?

 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  
 8.  
 9.  
 10.  
 11.  
 12.  
 13.  

Klik op de foto om te vergroten


Bij Elim vonden we in elkaar een vriend voor het leven.

Meneer Van Ingen en meneer Van de Sluis Lees meer

Elim

Bartus van de Walstraat 2

4051 AK Ochten

Ontspannen wonen met een dorps karakter 

Elim ligt op korte afstand van de Waaldijk, middenin het hart van het dorp Ochten. Elim is een kleinschalig zorgcentrum met woonruimte voor 60 ouderen. Hier woont u echt in het dorp, waar het ‘ons kent ons’ is en de mensen naar elkaar omkijken. Onze bewoners hebben hierdoor een gevoel van veiligheid en geborgenheid. In de binnentuin met terras is het op mooie dagen goed toeven. 


Wonen in Elim

Elim biedt ruimte aan bewoners met zorgzwaartepakketen 5 t/m 10. Het zorgcentrum telt 37 appartementen, waarvan een geschikt is voor twee personen. Verder zijn er twee kleinschalige groepswoningen voor mensen met dementie. Ook op die afdelingen is een tweepersoonskamer. Heeft u behoefte aan tijdelijke opvang? Ook dan kunt u bij Elim terecht.

Uw appartement

U kunt uw eigen appartement naar eigen wens inrichten. Ieder appartement heeft een keukenblok met aanrecht en badkamer met douche, toilet en wastafel. U voert huishoudelijke zaken zoveel mogelijk zelf uit. Als dat niet meer lukt, kan onze huishoudelijke dienst dit ondersteunen. Elk appartement is voorzien van een alarmsysteem. Ook huisdieren mogen bij u wonen, mits u hier zelf voor kunt zorgen.

Wat maakt wonen in Elim zo prettig?
 • wonen in het dorp
 • inzet van betrokken vrijwilligers
 • heerlijke binnentuin met terras
 • een uitgebreid activiteitenaanbod
Extra in Elim

Virtuele rondleiding Elim

In deze virtuele tour kunt u alvast een kijkje nemen op deze locatie. U kunt navigeren door op de pijltjes te klikken, maar u kunt het beeld ook zelf met uw muis slepen. Als u de site vanaf uw telefoon of tablet bekijkt, kunt u met uw vingers het beeld verplaatsen. Door op een 'i' te klikken, kunt u meer informatie lezen.

Meer weten?

Bel het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!