MenuSluiten

Heeft u vragen?

  1.  
  2.  
  3.  

Lingewaarde 

Gasthuislingelaan 2

4002 AG Tiel

Sfeervol en groen wonen, vlakbij het centrum 

In Lingewaarde wonen mensen huiselijk en sfeervol. Het kleinschalige zorgcentrum is ruim opgezet en heeft verschillende mooie tuinen. Door het vele groen is het er rustig wonen, maar toch zijn er genoeg voorzieningen op loopafstand. 


Wonen in Lingewaarde 

Lingewaarde in Tiel is een zorgcentrum met woonruimte voor 56 bewoners. Het telt 38 eenpersoonsappartementen, waarvan twee voor tijdelijke opvang beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen in de kleinschalige woongroepen 18 mensen met dementie wonen. Lingewaarde biedt wonen met zorg aan ouderen met zorgzwaartepakketten 4 t/m 7 (zorgzwaartepakketten 9 en 10 in overleg).


Uw appartement

U kunt uw eigen appartement naar eigen wens inrichten. Ieder appartement heeft een badkamer met douche, toilet en wastafel. U voert huishoudelijke zaken zo veel mogelijk zelf uit. Als dat niet lukt, kan onze huishoudelijke dienst u hierbij ondersteunen. Elk appartement is voorzien van een alarmsysteem. Ook huisdieren mogen met u mee verhuizen, mits u hier zelf voor kunt zorgen.


Kleinschalig groepswonen

In een groepswoning woont u met ander bewoners samen en voert u met elkaar het huishouden. U deelt de woonkamer en keuken, maar heeft wel een eigen zit-/slaapkamer.

Wat maakt wonen in Lingewaarde zo prettig?
Extra in Lingewaarde

Meer weten?

Bel het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Alle activiteiten in
Lingewaarde

Seniorenwoningen

bij Lingewaarde

Informatie over

cliëntenraden

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@stzdb.nl of vul het formulier in.

© 2018 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!