MenuSluiten

Heeft u vragen?

Mobiel Geriatrisch Team 

Heeft u te maken met lichamelijke of geestelijke klachten? Bijvoorbeeld door dementie, ouderdomsziekten of na een beroerte? En heeft u meerdere zorgverleners? Ons Mobiel Geriatrisch Team kan de verschillende behandelingen regelen voor u. Ook zorgen zij ervoor dat de behandelingen op elkaar zijn afgestemd. Het team kan u zowel thuis als op locatie helpen en behandelen.


Wie werken er in het team?

Ons team bestaat in elk geval uit een specialist ouderengeneeskunde en/of een psycholoog. Soms is er ook een casemanager bij betrokken, zoals een wijkverpleegkundige of dementieconsulent. Het team wordt indien nodig aangevuld met andere deskundigen, zoals een ergotherapeut of fysiotherapeut.


In welke gemeenten is het team actief?

Het Mobiel Geriatrisch Team is beschikbaar voor thuiswonende ouderen in de gemeenten Buren, Culemborg, West Betuwe en Neder-Betuwe.


Wordt dit vergoed?

Begeleiding van ons Mobiel Geriatrisch Team wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet of vanuit de Wet langdurige zorg. Afhankelijk van uw situatie kan er door de zorgverzekeraar een eigen bijdrage in rekening worden gebracht of wordt er door de zorgverzekeraar aanspraak gemaakt op uw eigen risico.


Hoe regel ik dit?

U heeft een verwijzing van de huisarts nodig. Behandelcentra De Betuwe is onderdeel van Zorgcentra De Betuwe. Bel daarom het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!