MenuSluiten

Heeft u vragen?

Cliëntenraden

Zorgcentra De Betuwe hecht veel waarde aan het oordeel en de mening van haar cliënten. Daarom zijn er cliëntenraden die cliënten vertegenwoordigen en weten wat er leeft.Maakt u gebruik van onze diensten? De cliëntenraden vertegenwoordigen uw belangen. U kunt uw wensen en ervaringen bespreken met onze medewerkers of met een cliëntenraad.


Waarover gaat de cliëntenraad?

De cliëntenraad wil dat u als cliënt tevreden bent over Zorgcentra De Betuwe. Onderwerpen waarover de cliëntenraad overlegt, zijn bijvoorbeeld: de kwaliteit van de zorg, de bejegening door de medewerkers, de maaltijden, activiteiten of wijzigingen in het cliëntdossier. De centrale cliëntenraad bespreekt onderwerpen die de hele organisatie aangaan. De lokale cliëntenraden bespreken de lokale onderwerpen.

Welke cliëntenraden zijn er?
  • Centrale Cliëntenraad Zorgcentra De Betuwe
  • Cliëntenraad Beatrix
  • Cliëntenraad Elim-Huize Appelenburg - Steegakker en De Bonenkamp
  • Cliëntenraad Kulenburg-De Betuwehoeve
  • Cliëntenraad Lingewaarde
  • Cliëntenraad Oranjehof
  • Cliëntenraad De Valentijn en Blommeland
Wie zitten er in de cliëntenraden?

Een cliëntenraad bestaat uit minimaal drie leden. In de cliëntenraad zitten mensen die gebruik maken van de diensten van Zorgcentra De Betuwe of familieleden of vertegenwoordigers van hen. Dit kunnen cliënten zijn die bij ons wonen, tijdelijk verblijven, thuiszorg van ons krijgen en/of deelnemen aan dagbesteding. Vrijwilligers kunnen deel uitmaken van de raad mits dit niet leidt tot belangenverstrengeling.

Meer informatie

In deze folder leest u meer over de cliëntenraden bij Zorgcentra De Betuwe. 


U kunt altijd bij de lokale cliëntenraad terecht. Zij horen en bespreken graag uw ervaringen, wensen en ideeën. De cliëntenraadsleden zijn regelmatig te vinden op onze locaties. Spreek hen gerust aan als u hen tegenkomt. 


U kunt de cliëntenraden ook mailen:

U kunt ook altijd contact opnemen met de ondersteuner van de cliëntenraden. Zij is bereikbaar via clientenraden@zorgcentradebetuwe.nl.

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!