MenuSluiten

Heeft u vragen?

Specialistische behandeling en therapie
Handige maaltijdservice

Mantelzorg-
ondersteuning

Maaltijdservice

Lukt het koken niet meer? Of heeft u geen zin om zelf te koken? Zorgcentra De Betuwe brengt u in samenwerking met FoodConnect graag een gezonde maaltijd thuis. Met uw persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft. Geef het door en een vaste bezorger brengt elke week uw maaltijden.


Welke maaltijd kiest u?

U kunt kiezen uit twee soorten maaltijden:

Verse warme maaltijd
De verse maaltijden worden door onze kok gemaakt. U kunt de verse maaltijd een week in de koelkast bewaren. U warmt de maaltijd zelf op in de magnetron. Heeft u geen magnetron, dan kunt u die bij ons huren. U kunt zelf uw menu samenstellen. Er wordt rekening gehouden met uw wensen. Bijvoorbeeld vegetarisch, glutenvrij, kleine of grote porties of andere wensen.
Vriesverse maaltijd
De vriesverse maaltijden zijn ingevroren maaltijden. U warmt de maaltijd zelf op in de magnetron. U kunt de vriesverse maaltijden een paar maanden bewaren in uw diepvries. U kiest uit een uitgebreide menukaart.

Hoe werkt het?

De maaltijden worden elke week op een vaste dag bij u thuisbezorgd. U warmt de maaltijden zelf op in de magnetron. Heeft u geen magnetron, dan kunt u die bij ons huren. U kunt ook een voorgerecht en nagerecht bestellen.


Wat kost het?

Een versgekookte maaltijd is te verkrijgen vanaf € 6,-. De kosten hangen af van wat u bestelt. Bekijk hiervoor ons Maaltijdserviceportaal. U heeft geen indicatie nodig voor de maaltijdservice.

Proefpakket

Wilt u de heerlijke gerechten van Zorgcentra De Betuwe voordelig proberen? Stel dan nu een proefpakket samen: kies 4 (verse of vriesverse) maaltijden voor maar € 24,-. Onze bezorgers leveren ze gratis bij u thuis af. Bestellen is heel eenvoudig via ons Maaltijdserviceportaal


Hoe regel ik dit?

Bel de klantenservice van Maaltijdservice via 0888 – 10 10 10 of bekijk ons Maaltijdserviceportaal.

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!