MenuSluiten

Heeft u vragen?

Wat spreken we samen af?

Krijgt u zorg of dienstverlening van Zorgcentra De Betuwe? Dan spreken wij een aantal dingen met u af. Deze leggen we samen met u vast in een individuele zorgovereenkomst. U ontvangt deze overeenkomst aan het begin van de zorglevering aan u. Op onze zorg- en dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze ontvangt u bij uw zorgovereenkomst. Indien uw zorgvraag in de loop van de tijde wijzigt, kan de zorgovereenkomst met u samen gewijzigd worden.

Zorgplan

Krijgt u zorg of dienstverlening van ons? Dan ontvangt u niet alleen de zorgovereenkomst. We maken namelijk ook samen met u een zorgplan. In dit plan staat beschreven wie u bent, hoe u wilt leven en wat voor ondersteuning u krijgt. Het zorgplan wordt regelmatig met u besproken om te kijken of de zorg – en dienstverlening nog steeds voldoet aan uw wensen. In het plan staat ook wat de bijdrage is van uw familie en mantelzorgers.


Samen in een dossier

We slaan het zorgplan op in een elektronisch cliëntendossier. Dit is een multidisciplinair dossier. Dat betekent dat alle betrokkenen bij de zorgverlening (dus zorg én behandelaren) in één dossier, in één zorgplan werken. Er zijn dus geen gescheiden dossiers.


Zorgplan inzien 

U kunt uw eigen zorgplan digitaal lezen. Per woning of afdeling zijn hiervoor diverse middelen beschikbaar, zoals een tablet, computer of laptop. Als u bij ons komt wonen of zorg afneemt, informeert het zorgteam u hier verder over.


Uw zorgplan delen met anderen

U kunt familieleden of mantelzorgers machtigen om uw zorgplan in te zien. Zij hebben toegang tot gegevens via Carenzorgt. dit is een online portaal speciaal voor familie en mantelzorgers. Via Carenzorgt kunnen zij ook communiceren met de zorg over uw zorgplan. Ze kunnen niets invoeren of wijzigen. Als u bij ons komt wonen of zorg afneemt, informeert het zorgteam u verder over Carenzorgt.

Wat staat er in

een zorgplan?

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!