MenuSluiten

Heeft u vragen?

500 toegewijde vrijwilligers
wonen, behandeling en thuiszorg in rivierengebied
600 gepassioneerde zorgverleners

Zorgplan

Krijgt u zorg of dienstverlening van Zorgcentra De Betuwe? Dan maken we samen met u een zorgplan. In dit plan staat beschreven wie u bent, hoe u wilt leven en wat voor ondersteuning u krijgt. Het zorgplan wordt regelmatig met u besproken om te kijken of de zorg – en dienstverlening nog steeds voldoet aan uw wensen. In het plan staat ook wat de bijdrage is van uw familie en mantelzorgers.


Samen in een dossier

We slaan het zorgplan op in een elektronisch cliëntendossier. Dit is een multidisciplinair dossier. Dat betekent dat alle betrokkenen bij de zorgverlening (dus zorg én behandelaren) in één dossier, in één zorgplan werken. Er zijn dus geen gescheiden dossiers.


Zorgplan inzien 

U kunt uw eigen zorgplan digitaal lezen. Per woning of afdeling zijn hiervoor diverse middelen beschikbaar, zoals een tablet, computer of laptop. Als u bij ons komt wonen of zorg afneemt, informeert het zorgteam u hier verder over.


CarenZorgt

U kunt familieleden of mantelzorgers machtigen om uw zorgplan in te zien en te communiceren met de zorg hierover. Ze kunnen niets invoeren of wijzigen. Zij hebben toegang tot gegevens via Caren Zorgt, een online portaal speciaal voor familie en mantelzorgers. Als u bij ons komt wonen of zorg afneemt informeert het zorgteam u hier verder over.

Lees meer

over privacy

Wij hebben de

ANBI-status

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@stzdb.nl of vul het formulier in.

© 2018 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!