MenuSluiten

Heeft u vragen?

Een fijne plek voor de laatste levensfase
Aandacht voor u en uw naaste
Zorg op maat

Kortdurend verblijf

Kunt u tijdelijk niet meer thuis wonen, maar is een ziekenhuisopname niet noodzakelijk? Bent u ziek en is het belangrijk dat er een zorgmedewerker in uw buurt is? Bijvoorbeeld na een operatie, ongeval of bij een ernstige ziekte. Dan kunt u tijdelijk bij Zorgcentra De Betuwe verblijven.


Op onze afdeling De Stroming bij zorgcentrum Beatrix in Culemborg kunt u kortdurend verblijven voor herstelgerichte zorg en palliatieve zorg. Ook kunt u hier en op een aantal andere locaties logeren met zorg.

Wat is herstelgericht zorg?

Als u tijdelijk bij ons verblijft, kunt u rekenen goede zorg en therapie. Afhankelijk van uw situatie kan dat betekenen dat we u helpen met wassen en aankleden, met fysiotherapie of bijvoorbeeld ergotherapie. Daarnaast activeren, stimuleren en ondersteunen onze zorgmedewerkers u tijdens uw verblijf bij ons om uw zelfredzaamheid te verhogen. We zorgen er samen met u voor dat u zo snel mogelijk weer naar huis of een andere passende woonplek kunt.Wordt dit vergoed?

Kortdurend verblijf, ook wel eerstelijns verblijf genoemd, wordt vergoed vanuit uw verzekering. U heeft een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist in het ziekenhuis.

Hoe regel ik dit?

Uw huisarts of specialist kan een indicatie voor kortdurend verblijf voor u aanvragen. Bel voor meer informatie het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!