MenuSluiten

Heeft u vragen?

 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  
 8.  
 9.  
 10.  
 11.  
 12.  
 13.  

Klik op de foto om te vergroten


Huize Appelenburg

Julianalaan 18

6669 AG Dodewaard

Veilig, geborgen, hartelijk 

Huize Appelenburg is een kleinschalige woonvorm midden in het dorp Dodewaard. De locatie bestaat uit twee woningen voor elk acht bewoners met dementie. Daardoor is het een overzichtelijke, kleine locatie. Een herkenbare en veilige omgeving, waar de eigen ervaringswereld van de cliënten centraal staat. 


Wonen in Huize Appelenburg

Huize Appelenburg biedt zorg aan 16 ouderen met zorgzwaartepakket 5 of 7, dat is psychogeriatrische verpleeghuiszorg. Elke kleinschalige groepswoning voor acht mensen heeft een woonkamer met keuken. Iedere bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer. Per twee zit-slaapkamers is er een gedeelde doucheruimte met toilet. Deze ruimte is toegankelijk vanuit de zit-slaapkamer. Er is ook een gezamenlijke tuin en op de tweede verdieping een balkon. Er is dagelijks 24-uurs zorg aanwezig.


Groepswonen

Kleinschalig groepswonen draagt bij aan woon- en leefplezier van de cliënten. Zowel door vertrouwdheid, veiligheid en structuur, als ook door herkenbare activiteiten als samen koken, schoonmaken en boodschappen doen. Van de familie wordt verwacht dat zij intensief betrokken blijven. Zij kunnen bijvoorbeeld ook, tegen kostprijs, mee eten. Er is veel aandacht voor mensen, u heeft veel inspraak en inbreng.

Wat maakt wonen in Huize Appelenburg zo prettig?
 • twee groepswoningen met acht bewoners
 • waar mogelijk doet u mee in het gezamenlijk huishouden
 • wonen middenin de Dodewaardse samenleving
 • eigen, ruime zit-/slaapkamer
 • 24 uur per dag zorg aanwezig
 • warme, hartelijke sfeer in huis

Meer weten?

Bel het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Virtuele rondleiding Huize Appelenburg

In deze virtuele tour kunt u alvast een kijkje nemen op deze locatie. U kunt navigeren door op de pijltjes te klikken, maar u kunt het beeld ook zelf met uw muis slepen. Als u de site vanaf uw telefoon of tablet bekijkt, kunt u met uw vingers het beeld verplaatsen. Door op een 'i' te klikken, kunt u meer informatie lezen.

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!