MenuSluiten

Heeft u vragen?

Een fijne plek voor de laatste levensfase
Aandacht voor u en uw naaste
Zorg op maat

Palliatieve zorgunit

Helaas kan er een moment komen dat het niet meer mogelijk is om thuis te blijven wonen. In onze palliatieve unit 'De Stroming' bieden wij professionele zorg, gericht op het welbevinden van u en uw naasten. De unit is gevestigd in zorgcentrum Beatrix in Culemborg. Voorop staat dat wij u helpen om de laatste levensfase zo prettig mogelijk te laten verlopen. Dat doen wij bijvoorbeeld door het voorkomen en/of verminderen van klachten.


Uw vrienden en familie zijn 24 uur per dag welkom; we hanteren geen bezoektijden. Uw naaste kan eventueel blijven slapen met bijvoorbeeld een koppelbed dat wij aan uw bed vastmaken. Samen met de zorg, arts, fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, geestelijke verzorging en de belevingsconsulent bieden we 24 uur per dag de best passende zorg voor u en uw naaste.

Hoe ziet mijn kamer eruit?

Uw kamer bestaat uit een rustig ingerichte eenpersoonskamer, voorzien van een eigen Senseo, waterkoker, glazen en kopjes. De kamer is ingericht met een hoog-laagbed, kledingkast, stoel, tafel en klok. Ook is er een televisie en het gebruik van een vaste telefoon is mogelijk. U bent vrij om met uw persoonlijke bezittingen (zoals foto’s, planten of bijvoorbeeld eigen beddengoed) uw kamer verder aan te kleden. 

Hoe regel ik dit?

Uw huisarts of specialist kan een indicatie voor palliatieve zorg voor u aanvragen. Bel voor meer informatie het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!