Heeft u vragen?

Tour De Valentijn

Tijdens de Tour de France stappen bewoners, buurtgenoten, medewerkers en familieleden van bewoners van zorgcentrum De Valentijn in Maurik op de fiets. Samen zamelen we geld in om een nieuw beweegtoestel te kunnen kopen.


Doel

Door het coronavirus hebben onze bewoners lange tijd binnen doorgebracht. Desondanks zijn zij goed in beweging gebleven op bijvoorbeeld de zitfiets. Gelukkig mogen we weer buiten de deur bewegen. Het beweegtoestel is een prachtig middel om op een leuke manier actief te blijven. Dit beweegtoestel is speciaal ontworpen voor ouderen. Gebruikers trainen hiermee balans, coördinatie en mobiliteit. Meer informatie over het beweegtoestel vind je hier .


Fietsen voor het goede doel

We nodigen buurtbewoners, vrijwilligers en medewerkers en familieleden van bewoners uit om op 30 september te komen fietsen op een van de hometrainers. Hier ga je in een etappe van 10 minuten het duel aan met anderen voor de 'gele trui'. Inschrijfgeld is €5,00. Naast deelnemen aan de Tour de Valentijn is het natuurlijk ook mogelijk om te doneren aan dit mooie doel. 


Bewoners fietsen mee

Bewoners van De Valentijn doen ook mee met deze actie. Zij zullen met behulp van de Silverfit Mile in de maand september zoveel mogelijk kilometers fietsen. Bewoners kunnen gesponsord worden voor een zelf te kiezen bedrag. 


Hoe kun je helpen? 

Draag je dit mooie doel een warm hart toe? Je kunt op verschillende manieren helpen:

1.  Lijkt het je leuk om te fietsen voor dit goede doel? Geef je dan op voor de Tour de Valentijn op 30 september a.s.! Je kunt je opgeven als individu of als team. Aanmelden kan via deze link . 
2. Wil je de bewoners sponsoren? Dat kan via deze link. 
3. Jumbo in Maurik en haar klanten helpen ons een handje. Lever je statieflessen in bij Jumbo Maurik en deponeer het statiegeldbonnetje in de ton die erbij staat. Het totaalbedrag komt ten goede aan de inzamelingsactie van zorgcentrum De Valentijn. 

Namens alle bewoners van De Valentijn alvast hartelijk dank aan iedereen die een bijdrage doet aan het beweegtoestel! Zonder jullie donaties zou deze investering niet mogelijk zijn.

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!