Heeft u vragen?

Personenalarmering
Handige maaltijdservice

Mantelzorg-
ondersteuning

Wijkverpleging

Heeft uw patiënt thuis verzorging of verpleging nodig? De thuiszorgmedewerkers van Thuiszorg De Betuwe, onderdeel van Zorgcentra De Betuwe, helpen graag. Wij bieden ondersteuning met onze teams in Buren, Culemborg, Maurik en Lienden. 


Wijkverpleging van Thuiszorg De Betuwe

Onze collega van Thuiszorg De Betuwe helpt bijvoorbeeld met opstaan, douchen en aan- en uitkleden en kan ingeschakeld worden bij patiënten met lichamelijke beperkingen, chronische ziekten zoals dementie. Ook bij herstel na een ziekenhuisopname is dit mogelijk. De wijkverpleging biedt uiteraard ook medische zorg, zoals wondzorg en een injectie of hulp bij het innemen van medicijnen. Dit kan zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts. Omdat zorg in onze ogen altijd maatwerk is, spreken we dit samen af met uw patiënt.


Zo werken we

Bij Thuiszorg De Betuwe vertrouwen we op het vakmanschap van onze collega's. Zij weten wat goed is voor patiënten. Daarom bepalen zij, in overleg met uw patiënt, met u en met andere collega's welke zorg er geleverd wordt. Bij Zorgcentra De Betuwe hebben onze collega's hiervoor de verantwoordelijkheid om zorgvuldig, integer en met oog voor de menselijke maat te handelen. Dat verstaan wij onder zorg op maat.


Hoe wijkverpleging regelen?

Patiënten kunnen zelf bellen met het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis). Een wijkverpleegkundige komt bij de mensen thuis. Samen wordt gekeken wat iemand zelf kan en welke hulp nodig is. De wijkverpleegkundige regelt vervolgens de hulp met de zorgverzekeraar van uw patiënt. Als dit geregeld is, kan de zorgverlening starten.

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!