Heeft u vragen?

Valpolikliniek
Beweeggroepen voor ouderen
Specialistische behandeling en therapie

Dagbehandeling

Zorgcentra De Betuwe biedt dagbehandeling voor mensen die behandeld moeten worden voor een of meerdere beperkingen.


Dagbehandeling bij Zorgcentra De Betuwe

Dagbehandeling is mogelijk op onze locaties Beatrix in Culemborg, De Valentijn in Maurik, Elim in Ochten of Oranjehof in Buren. De behandeling bestaat uit een mix van activiteiten en extra ondersteuning. Activiteiten zijn bijvoorbeeld: samen eten, een geheugentraining, potje kaarten. Wie fysieke beperkingen heeft, kan gebruik maken van bijvoorbeeld training en individuele therapie, zoals fysiotherapie, ergotherapie of logopedie. Wie geheugenproblemen of stabiele psychiatrische problemen heeft, oefent met intensieve begeleiding, verzorging en ondersteuning om zelfstandig te blijven. Omdat zorg in onze ogen altijd maatwerk is, spreken we dit samen af


Diagnose

Ook kunnen patiënten bij ons terecht voor observatie om een diagnose te laten stellen. Dat doen we in samenwerking met de geheugenpoli en een specialist ouderengeneeskunde.
Zo werken wij

Zorgcentra De Betuwe werkt op Rijnlandse wijze. Dat houdt in dat de zorg wordt gegeven door de mensen die daarover gaan. Zij zijn eigenaar van de zorg. Zij weten wat goed is voor patiënten. Vertrouwen, vakmanschap en verbinding zijn leidende principes. Ze hebben maximale verantwoordelijkheid om zorgvuldig, integer en met oog voor de menselijke maat te handelen.

Hoe dagbehandeling regelen?

Mensen kunnen zelf bellen met het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@stzdb.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!