Heeft u vragen?

Personenalarmering
Handige maaltijdservice

Mantelzorg-
ondersteuning

Volledig Pakket Thuis (VPT)


Heeft uw patiënt een indicatie voor een verpleeghuis, maar blijft hij of zij liever thuis wonen? Bij Thuiszorg De Betuwe, onderdeel van Zorgcentra De Betuwe, kunnen we kijken of het mogelijk is om de verpleeghuiszorg ook thuis te bieden.


Wat doet het team?

Bij Thuiszorg De Betuwe zijn we gespecialiseerd in geriatrie. Ons team helpt mensen met een WLZ-indicatie die thuis willen blijven wonen. Bijvoorbeeld met opstaan, met douchen en met aan- en uitkleden maar ook met de medische zorg. Hoewel we niet 24 uur per dag bij uw patiënt thuis kunnen zijn, zijn er veel mogelijkheden. Omdat zorg in onze ogen altijd maatwerk moet zijn, spreken we samen af wat nodig is. 


Zo werken we

Bij Thuiszorg De Betuwe vertrouwen we op het vakmanschap van onze collega's. Zij weten wat goed is voor patiënten. Daarom bepalen zij, in overleg met uw patiënt, met u en met andere collega's welke zorg er geleverd wordt. Bij Zorgcentra De Betuwe hebben onze collega's hiervoor de verantwoordelijkheid om zorgvuldig, integer en met oog voor de menselijke maat te handelen. Dat verstaan wij onder zorg op maat.


Hoe Volledig Pakket Thuis regelen?

Patiënten kunnen zelf bellen met het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis). Onze cliëntadviseur en zorgbemiddelaar komt bij mensen thuis. Samen kijken ze welke hulp nodig is. Verpleeghuiszorg thuis is alleen mogelijk in de gemeenten Buren, Culemborg, Neder-Betuwe en Tiel.

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!