Heeft u vragen?

Valpolikliniek
Beweeggroepen voor ouderen
Specialistische behandeling en therapie

Behandelteam Parkinson

Zorgcentra De Betuwe heeft een team dat gespecialiseerd is de behandeling van mensen met Parkinson. Het team behandelt ook patiënten in de regio aan huis.


Wat doet het team

Patiënten met Parkinson hebben vaak te maken met meerdere zorgverleners. Het behandelteam van Zorgcentra De Betuwe regelt de verschillende behandelingen en stemt de behandelingen op elkaar af.


Beweeggroep

Elke week is er een beweeggroep voor mensen met de ziekte van Parkinson. Er worden oefeningen gedaan en er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen op onze locatie Beatrix in Culemborg.


Dagbehandeling

Zorgcentra De Betuwe heeft een dagbehandeling voor mensen met de ziekte van Parkinson of een vorm van parkinsonisme. Tips voor goede Parkinsonzorg


Zorgcentra De Betuwe heeft een brochure samengesteld voor familieleden en mantelzorgers van mensen met Parkinson. De brochure beschrijft de meest voorkomende symptomen van de ziekte en tien tips voor goede zorg voor mensen met Parkinson.

Meer informatie?

Behandelcentra De Betuwe is onderdeel van Zorgcentra De Betuwe. Patiënten kunnen daarom bellen met het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!