Heeft u vragen?

Respijtzorg

Bij Zorgcentra De Betuwe kunnen patiënten logeren mét zorg. Dat kan af en toe een weekend maar ook een aantal weken.
Logeren bij Zorgcentra De Betuwe?
Mensen kunnen zelf een logeerplek aanvragen bij Zorgcentra De Betuwe. Ook als behandelaar kunt u dit voor uw patiënt regelen. Logeren kan voor enkele dagen maar ook voor enkele weken. Mensen kunnen ook meerdere keren per jaar een korte periode bij ons verblijven om de mantelzorger te ontlasten. Wij bieden tijdens het logeren alle zorg die nodig is. Omdat zorg in onze ogen altijd maatwerk is, spreken we samen af wat nodig is.
Hoe logeren met zorg regelen?

Bemiddeling, toewijzing en verwijzingen

Bemiddeling en toewijzing voor Respijtzorg kan via het Coördinatiepunt Rivierenland Zorgt. Zij hebben altijd een actueel overzicht van alle beschikbare plekken in de regio Rivierenland en zijn 365 dagen per jaar bereikbaar. U kunt direct een verwijzing maken via Zorgdomein. Is er geen sprake van respijtzorg, maar een andere vorm van tijdelijk verblijf, neem dan contact op met onze klantadviseurs via 0800 - 77 33 444 (gratis).


Informatie voor patiënten

Onze klantadviseur helpt uw patiënt graag vrijblijvend met advies over eerstelijns verblijf. Uw patiënten kunnen voor meer informatie bellen met het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@zorgcentradebetuwe.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!