Ons team Opleidingen hoort graag wat jouw wensen zijn:


Werken en leren bij ons

veel opleidings-
mogelijkheden
werken in multidisciplinaire teams
meerdere secundaire arbeids-
voorwaarden

Interesse in een opleiding in de zorg?

Ben jij een schoolverlater of een carrièreswitcher, of heb je al ervaring in de zorg en wil je verder leren? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor jou!


Wil je voldoening halen uit je werk, jezelf blijven ontwikkelen en afwisselend werk doen? Kom dan werken en leren in de ouderenzorg! Ook zonder zorgachtergrond of ervaring verwelkomen we je graag. Wil je je verdiepen in de mogelijkheden? Bekijk dan eens de website: ontdekdezorg.nl.


Welke opleidingsmogelijkheden* hebben we jou te bieden:

  • Helpende, mbo niveau 2
  • Verzorgende (IG), mbo niveau 3
  • Verpleegkundige, mbo niveau 4
  • Verpleegkundige, hbo
  • Begeleider specifieke doelgroepen, mbo niveau 4 - tijdelijk geen opleidingsplaatsen beschikbaar
  • Social work, mbo en hbo - tijdelijk geen opleidingsplaatsen beschikbaar

Er zijn ook mogelijkheden voor verkorte trajecten. We bekijken in een persoonlijk gesprek welk traject of welke opleiding past bij jouw ervaring en vooropleiding. We werken hiervoor samen met verschillende ROC’s en hogescholen.


Krijg ik begeleiding?

Jazeker, we zorgen dat je goed wordt begeleid tijdens je opleiding. Er is een werkbegeleider en een praktijkbegeleider vanuit Zorgcentra De Betuwe.


Krijg ik salaris als ik een opleiding volg?

Tijdens een opleidingstraject krijg je een leerlingensalaris conform de cao-VVT. Na afronding van de opleiding ontvang je een diploma én een arbeidsovereenkomst bij ons. Als werknemer heb je volop mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen, onder meer door deel te nemen aan diverse interne trainingen.


Worden mijn kosten vergoed?

Wij vergoeden de lestijd naar rato van jouw dienstverband. Daarnaast betalen wij je college- en boekengeld en ontvang je een bijdrage voor de aanschaf van een laptop


Ik ben geïnteresseerd, wat moet ik doen?

Stuur je CV en motivatiebrief naar j.dercks@zorgcentradebetuwe.nl. Op basis van jouw aanmelding nemen we z.s.m. contact met je op. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jenny Dercks, praktijkopleider bij Zorgcentra De Betuwe. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 10 92 54 09 en helpt je graag verder! 


* Bereid jij je voor op werken in zorg of welzijn? 

Zorg en welzijn biedt eindeloos veel mogelijkheden. Welke opleidingen passen bij jou? Alle opleidingen en beroepen in zorg en welzijn vind je bij YouChooz. Deze handige site wijst je de weg naar meer dan 400 mogelijkheden. Je krijgt snel een idee van benodigde eigenschappen, kans op een baan en verwacht salaris. Ga naar YouChooz

Neem contact met ons op via 06 - 12 17 68 36,
werkplezier@zorgcentradebetuwe.nl of het formulier.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!