Ons team Opleidingen hoort graag wat jouw wensen zijn:

veel opleidings-
mogelijkheden
werken in multidisciplinaire teams
meerdere secundaire arbeids-
voorwaarden

Zij-instromers en carrièreswitchers

Wil je de zorg in? Ben je op zoek naar een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen? Kom werken bij Zorgcentra De Betuwe. Bij ons krijg je alle ruimte voor je carrièreswitch.


Bij Zorgcentra De Betuwe zijn zij-instromers van harte welkom! Wij bieden je een uitdagende baan en alle kans om jezelf te ontwikkelen. Je werkt met ouderen met verschillende achtergronden en mogelijkheden. Vanaf dag één krijg je de kans om te doen waar jij goed in bent en wat jij wilt leren. De cliënt staat voor jou altijd centraal!


Jouw team

Als je bij ons werkt, ben je zelf verantwoordelijk voor de zorg die je biedt. Je hebt geen last van managers, want die werken er bij ons niet meer. Je werkt in je eigen team. Samen met je collega’s bepaal je wie wat doet. Iedereen is even belangrijk: ‘wie het weet, mag het zeggen’.


Wil je wat anders?

Bekijk voor meer informatie over ons dienstenaanbod ook eens onze site voor ouderen. Voor meer informatie over jouw mogelijkheden om over te stappen naar de zorg neem je contact op met onze recruiter Karen Lamers. Dat kan via ons contactformulier, je kunt Karen mailen via werkplezier@stzdb.nl of je belt haar op 06 10 43 45 32.

"De zorg ging steeds meer kriebelen."

Liesbeth Rijksen-Maurits Lees meer

"Daar voelde ik: Ik wil de zorg in."

Petra Burgers Lees meer

Werken en leren bij ons 

"De ouderenzorg, dat zit gewoon in je hart!" Anita Kakerissa

Dagje meelopen

Nieuwsgierig hoe het is om in de ouderenzorg te werken? Wil je weten hoe het is om bij Zorgcentra De Betuwe, Thuiszorg De Betuwe of Behandelcentra De Betuwe te werken? Loop een dagje mee! Je maakt kennis met onze cliënten, onze organisatie en vooral ook: met jouw toekomstige collega’s. Je bepaalt zelf wanneer en hoelang je meeloopt. Wij zijn 24 uur per dag open! Bel met onze recruiter Karen op 06 10 43 45 32 of mail naar werkplezier@stzdb.nl.

Neem contact met recruiter Karen op via 06-10434532,
werkplezier@stzdb.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!