Team Opleidingen spreekt je graag:

Werken en leren bij ons 

Solliciteer voor een opleiding 

in de zorg

Zij-instromers en carrièreswitchers

Wil je de zorg in? Ben je op zoek naar een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen? Kom werken bij Zorgcentra De Betuwe. Bij ons krijg je alle ruimte voor je carrièreswitch.


Bij Zorgcentra De Betuwe zijn zij-instromers van harte welkom! Wij bieden je een uitdagende baan en alle kans om jezelf te ontwikkelen. Je werkt met ouderen met verschillende achtergronden en mogelijkheden. Vanaf dag één krijg je de kans om te doen waar jij goed in bent en wat jij wilt leren. De cliënt staat voor jou altijd centraal!


Jouw team

Als je bij ons werkt, ben je zelf verantwoordelijk voor de zorg die je biedt. Je hebt geen last van managers, want die werken er bij ons niet. Je werkt in je eigen team. Samen met je collega’s bepaal je wie wat doet. Iedereen is even belangrijk: ‘wie het weet, mag het zeggen’.


Wil jij wat anders en bij ons aan de slag?

Bekijk onze opleidingsmogelijkheden en solliciteer! Tot binnenkort!

​Wat houdt een leerwerktraject in?

Je gaat voor minimaal 24 uur per week (betaald) aan de slag bij Zorgcentra De Betuwe, regio Rivierenland. En daarnaast ga je één dag in de week naar school. Samen met jou bekijken we welk traject het beste bij je past en hoe lang dit duurt. Dit hangt namelijk af van jouw vooropleiding(en) en werkervaring.


Tijdens de opleiding:

  • Kom je te werken binnen een zorgteam. 
  • Word je gecoacht en gestimuleerd om zelfstandig een professionele beroepshouding aan te leren en de vaardigheden eigen te maken. 
  • Houd je rekening met de studiebelasting, naast je werk en schooldag.
  • Doe je binnen verschillende zorgteams ervaring op.

Zijn er uitdagingen waar ik rekening mee moet houden?

Privé en werk combineren kan soms lastig zijn. Je gaat immers één dag in de week naar school en werkt minimaal 24 u p/w in onregelmatige diensten. Voordeel is wel dat je geen nachtdiensten hoeft te werken. Als je flexibel bent is dat erg handig: de vragen van de cliënten kunnen per dag wisselen en tijdens verschillende periodes van je studie komt te werken op verschillende locaties van onze organisatie.

Bereid jij je voor op werken in zorg of welzijn?
  • Zorg en welzijn biedt eindeloos veel mogelijkheden. Welke opleidingen passen bij jou? Alle opleidingen en beroepen in zorg en welzijn vind je bij YouChooz. Deze handige site wijst je de weg naar meer dan 400 mogelijkheden. Je krijgt snel een idee van benodigde eigenschappen, kans op een baan en verwacht salaris. Ga naar YouChooz.
  • Bekijk voor meer informatie over ons dienstenaanbod ook eens onze site voor ouderen

"De zorg ging steeds meer kriebelen."

Liesbeth Rijksen-Maurits Lees meer

"Daar voelde ik: Ik wil de zorg in."

Petra Burgers Lees meer

Dagje meelopen

Nieuwsgierig hoe het is om in de ouderenzorg te werken? Wil je weten hoe het is om bij Zorgcentra De Betuwe, Thuiszorg De Betuwe of Behandelcentra De Betuwe te werken? Loop een dagje mee! Je maakt kennis met onze cliënten, onze organisatie en vooral ook: met jouw toekomstige collega’s. Je bepaalt zelf wanneer en hoelang je meeloopt. Wij zijn 24 uur per dag open! Mail naar werkplezier@zorgcentradebetuwe.nl of bel gerust een van onze recruiters: 

  • Claudia Velthuis op 06 - 12 17 68 36 
  • Els van Dijke op 06 - 83 21 73 47

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!