MenuSluiten

Heeft u vragen?

Valpolikliniek
Beweeggroepen voor ouderen
Specialistische behandeling en therapie

Revalidatie en herstel

Moet u herstellen of revalideren na een ziekenhuisopname? Bij Zorgcentra De Betuwe kunt u terecht voor revalidatie en herstel. Zo wordt u snel weer zelfstandig en kunt u terug naar uw eigen vertrouwde huis.

Wat voor hulp?

U kunt alle hulp krijgen die u nodig heeft om snel weer te herstellen. Bijvoorbeeld hulp bij het wassen en aankleden. Herstel is gericht op het aansterken en krijgen van een goede conditie. Bij revalideren doet u gerichte oefeningen voor uw lichaam. U kunt thuis revalideren of op de revalidatieafdeling van Beatrix in Culemborg.

Programma

Samen met u wordt een programma gemaakt. U bepaalt zelf aan welke doelen u wilt werken. Wij zetten al onze deskundigheid in om u daarbij te ondersteunen. Als u weer thuis bent, kan de revalidatie voortgezet worden.

Ons revalidatieteam

Het geriatrisch revalidatieteam bestaat uit ervaren behandelaars, zoals een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige, fysiotherapeut, ergotherapeut en psycholoog. Zij staan voor u klaar en ondersteunen u bij uw herstel. Als u tijdens uw revalidatie bij ons verblijft, werken we in het laatste deel van uw hersteltraject nauw samen met ons thuiszorgteam. Dit om de overgang naar huis goed te laten verlopen.

Wordt dit vergoed?

De kosten worden vaak vergoed vanuit uw verzekering. U heeft een verwijzing nodig van uw specialist in het ziekenhuis.

Hoe regel ik dit?

Uw specialist in het ziekenhuis kan deze hulp voor u regelen. Bel voor meer informatie het Servicecentrum van Zorgcentra De Betuwe: 0800-77 33 444 (gratis).

Neem contact met ons op via 0800 - 77 33 444 (gratis),
info@stzdb.nl of vul het formulier in.

© 2019 Zorgcentra De Betuwe

Verrassend veel meer dan wonen!